Styling av lägenhet

I fredags stylade vi min farmors bostad då den ska ut till försäljning. 
Jag ska berätta lite om hur jag tänkte, inspirationsbilder jag tittade på och hur jag använde hennes befintliga möbler. 

I min farmors lägenhet är det mycket mörka möbler och persiska mattor. Tillsammans med allt annat hon hade i lägenheten så kändes det mörkt och tråkigt och man kunde känna att det bodde en äldre person där. 
Jag använde dessa möbler och en del mattor men valde att piffa till det med små enkla medel. 

En rotting matta, vita och svarta detaljer, lite fräscha prydnadskuddar, mycket växter och nya gardiner. 

Hennes gamla tavlor med både trä och guldiga ram använde jag och satte upp på lite roliga/nytänkande sätt istället för en för sig som många äldre har det hos sig. 

Jag placerade möblerna på ett sådant sätt att umgänge faller sig naturligt och att man får ut det mesta av bilderna som tas på fotograferingen av bostaden.

Bäddning av sängar och liknande är en enkel sak som tillför otroligt mycket till rummet. Jag valde att ha alla sängarna uppbäddade för att ge en mysigare känsla till rummen. 

Utomhus piffade vi upp med blommor, utemöbler, kuddar och plädar för att skapa en härligt känsla. Utomhus tycker jag man ska använda sig av mycket färg. Det ger ett välkomnande och upplevs trevligt på bild. 

Genom dessa små knep går det att lätt förändra utseende på en bostad utan att det kostar för mycket -och i detta fallet passar alla! 

Här får ni ett smakprov på hur det blev, resten av bostaden får ni se när den kommer ut till försäljning på hemnet :) Här kommer inspirationsbilderna som jag tittade en del på för att skapa en nytänkande känsla med gamla saker, bilderna är hämtade från Pinterest, 

/Emma