Vardagsrum

Färska blommor gör livet så mycket roligare! Eller hur? 
Att dom står i min fina Klong vas gör saken ännu bättre :)


/Emma

Citroner

Jag tycker att det är så vackert med citroner. Ska man styla sin lägenhet inför försäljning tycker jag definitivt man ska sätta in ett fat med citrusfrukter, det ser fräsht ut och sprider en frisk doft :) Nu äter jag inte så mycket citron så har det inte hemma så ofta, men uppskattar det verkligen när jag väl har det. 
 
 
 /Emma (några av bilderna har jag hittat på Pinterest)
 
citron - citroner - epkinredning - inredning - inspiration

Inredning i nya lägenheten

Jag sitter och funderar för fullt på hur vi vill ha inredningen i vår nya lägenhet. 
Vi kommer självklart ha kvar en del av inredningen vi har nu, men en del saker kommer vi byta ut/sälja/skänka. 

Vi har fått min farmors gamla runda matbord, det är i mörkt trä med snygga slitningar, tror det kan bli otroligt snyggt med våra öglan stolar. 
Våra stolar är nu blåa, men min sambos lillebror ska sprutmåla dom vita på hans jobb. Skönt när man vet att det blir ordentligt gjort👍🏻

Mina föräldrar har en gammal vit trumpetlampa från IKEA, den tänkte vi lägga beslag på och ha ovanför matbordet. Dom andra två glaslamporna som vi har nu (och som vi köpt på lagerhaus) ska vi ha kvar och placera ovanför vår köks ö. Glaslampor är så smarta, dom tar inget dagsljus och ger så fint sken i bostaden! 

Här ser ni en enkel moodboard som jag har gjort för köksinredningen,Jag har så många idéer nu, kan inte längta mer till den 25 maj! 

Jag ber om ursäkt redan nu om ni inte ser så många nya inredningsbilder hemma hos oss, vi har redan börjar rensa och packa ner saker för att underlätta för oss själva senare i maj. Där av kaos i vår lägenhet och då blir det inte så många fina bilder.. 
Jag lovar att bjuda på desto fler bilder efter 25 maj och tips&trix på hur man får till den där hemma-känslan. 

/Emma
1