Olika stilar

Testar olika stilar till vårt ena visningskök. Allting behöver inte vara dyrt för att inge en lyxig känsla, här har vi jobbat med lampor som sätter prägeln på resten av inredningen. 
 


/Emma Göra om i butik

Hej, 
Just nu hjälper jag till att inreda visningsmiljöerna på jobbet. Det är mycket att tänka på och något som jag tycker är otroligt kul är att inredning och förnyandet av ytor i utställningen kan göra att försäljningen ökar. I det ena visnings köket tänkte jag ta in lite skandinaviskt stil men ändå med den lyxiga känslan. Något jag brinner för är att med en begränsad budget/små medel göra något som ändå känns lyxigt och tilltalar  rätt målgrupp. 

Här nedan kan ni se ett utkast på en moodboard jag gjort lite snabbt idag. Kommer självklart visa före/efter bilder när projektet är klart.


/Emma 


Enkel förändring

Förändring med enkla medel! 

Något som verkligen sporrar mig och något jag tycker är otroligt kul är att ändra on hemma med små medel. Att få en utmaning att göra något mindre fint till något otroligt fint med små medel, det är något jag brinner för! 

Detta kaklet har vi i köket.. Sådär lagom snyggt tyckte vi. Jag kollade på att köpa färdig-klippta rutor 15x15, dock skulle detta kosta cirka 800kr till bara köket, det tyckte vi var lite dyrt. Jag köpte därför vit dekorplast från panduro (cirka 140kr), klippte till dom i önskad storlek och satte upp i köket. Det blev otroligt stor skillnad! 

Före;Efter; 

/Emma
1