Lagt märke till

Något som jag lagt märke till nu när jag stylar andras hem är att personerna oftast glömmer tillägga personlighet i sin inredning. Många personer har en otroligt bra grund, och med endast små medel kan hemmet bli så mycket mer hemtrevligt och personligt. Jag ska visa exempel på hur och vad man kan använda för att lyfta sin egen inredning. 

Såhär ser det oftast ut;


Med lite färg och personliga föremål blir inredningen och hemmet genast mycket mer hemtrevligt;


För något år sedan såg jag en otroligt bra bild i en tidning (minns inte vilken) en helt vit grund till att börja med och sen adderade dom textilier och personligt föremål, rummet kändes plötsligt mer levande. 

Tänk på detta när ni ska inreda, var inte rädda för att prova nya saker och testa er fram till det känns bra, hemmet är ju trotts allt det vi tillägnar nästa mest tid i och det är viktigt att vi trivs :)

/Emma

Tips

Har du inga roliga tavlor? Eller vill byta ut en tavla? Är du som jag att du sparar snygga shopping påsar, men de kommer aldrig till användning? (De ligger och samlar damm i garderoben) 
Nu är det dax att använd dom, en snygg shopping påse kan bli en snygg inredningsdetalj i ditt hem 👍🏻Mattor

Letar nu nya mattor till vår nya lägenhet som vi får i oktober. Vi beställde en från en webbsida, den var otroligt fin och mjuk att gå på + att priset var fantastiskt. Dock var mattan helt fel färg än vad vi trott, så vi fick skicka tillbaka den igen. Nu är vi på jakt efter fler mattor, tänkte visa er några som vi hittat på bland annat, hemtex, mio, och några via Pinterest. Då vi är ute efter en matta som är 2x3 meter är det svårt att hitta en som man vill ha, många butiker har endast mindre mattor... Jag vill gärna ha en matta som täcker soffans storlek på golvet, det ser lyxigare ut och är mysigare att trampa ner med fötterna på en matta när man går ner från soffan👍🏻

Här kommer bilder på mattor vi hittat än så länge;

Mio

Mio 


Hemtex 


Hemtex 


Pinterest - artelleriet 

Pinterest 

/Emma